Wat is een navelpiercing ?

Geplaatst op 26-11-2022

Categorie: Fashion

Wat is een navelpiercing ?

 

Een navelpiercing is een soort lichaamspiercing die door de navel gaat. Het is een van de meest populaire piercings, en er kunnen verschillende materialen voor worden gebruikt, zoals goud, titanium, chirurgisch staal of kunststof. De meest gedragen lengte voor een navelpiercing is 10 mm, maar het kan elke maat zijn die je kiest.

Om je navelpiercing er op zijn best uit te laten zien, moet je hem goed verzorgen. Dit houdt in dat je hem dagelijks schoonmaakt met een zoutoplossing en hem vrij houdt van vuil en bacteriën. Je moet ook vermijden hem onder te dompelen in water, zoals in een zwembad of bubbelbad, totdat hij volledig genezen is.

 

Belly button piercings is de engelse naam voor navelpiercings. Ze zijn een sieraad voor je navel. Er zijn verschillende soorten navelpiercings: de traditionele, de omgekeerde, en de Madonna. De traditionele is het populairste type; die gaat door de bovenkant van je navel. De omgekeerde gaat door de onderkant van je navel. De Madonna is een zeldzaam type; die gaat door de zijkant van je navel.

Navelpiercings kunnen van verschillende materialen gemaakt worden: goud, zilver, titanium, of staal. De meest gedragen lengte van het staafje is 10 mm. Belly button piercings moeten onderhouden worden door ze elke dag schoon te maken met water en zeep en ze droog te houden.